Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

11 березня в приміщенні міської бібліотеки для дітей пройшов ІІ-й етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2020». Мета конкурсу – підвищення рівня культурної компетентності дітей через заохочення їх до систематичного читання, розвитку комунікативних навичок, кращої соціалізації і самореалізації завдяки читанню.

У змаганні брали участь учні 6-7 класів нашої гімназії, а саме Горбонос Олександра 7-А клас, Полетаєва Карина 7-Б клас, Охріменко Софія 6-А клас, Сільченко Уляна 6-А клас та учні ЗОШ №2 І-ІІІ ступеня. Змагання проходили у два етапи. На першому етапі учні презентували читацький щоденник, а також розповідали про свою улюблену книгу, яку вони прочитали поза шкільною програмою. На другому етапі конкурсу учасникам потрібно було проявити логіку та ерудицію і правильно відповісти на поставлені запитання з української та зарубіжної літератури.

У результаті перемогу одержали учні Новгород-Сіверської гімназії №1 Горбонос Олександра (7-А клас) та Сільченко Уляна (6-А клас).

Діти були нагороджені грамотами та призами. Конкурс свідчить, що в Україні багато яскравих, талановитих та розумних дітей. Саме вони є майбутнім України.

0101010101