Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Цей рік видався непростим і хвилюючим. Кожному з нас довелося впевнитися, що дистанційне навчання – дуже складний процес. Проте найголовніше, чому навчилися всі учні, – це самостійності. Ця надзвичайно важлива навичка знадобиться їм протягом всього життя.

Любі діти! Можливо, ви сумуєте, що пропускаєте стільки яскравих подій. Але не хвилюйтеся, ми не витрачаємо час, ми урізноманітнюємо життя, робимо його більш креативним. Ви опановуєте вдома нові форми навчання, розвиваєте свої інтелектуальні, творчі, спортивні здібності. Ви обираєте різні форми виконання домашніх завдань: пишете й публікуєте пости, записуєте аудіо і відео, малюєте, фотографуєте тощо – створюєте стільки цікавого! А ще ви мрієте і фантазуєте. Це також робить ваше життя по-справжньому змістовним і цікавим.

Мабуть, ви скучили за друзями, однокласниками, вчителями. Ваші затишні кабінети вже не такі затишні, бо саме ви робили їх живими, сонячними. Вони чекають на вас, чекають на уроки, на галас і сміх, на відкриття й досягнення, перемоги й поразки, командну роботу й індивідуальні проекти. Зустрінемося всією гімназійною родиною після літнього відпочинку.

Дякуємо за підтримку та розуміння батькам. Ви – наймудріші та найтерпеливіші, наша надійна опора!

Сьогодні востаннє пролунає шкільний дзвоник для випускників. Бажаємо їм завжди досягати своїх мрій, реалізувати себе, бути успішними!

Гарного всім літнього відпочинку, а випускникам – щасливої життєвої дороги!!!
 


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=702523030579320&id=100024648893111