Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

2019-2020 навчальний рік, незважаючи на всі складнощі, виявився для здобувачів освіти Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б. Майстренка успішним і плідним на досягнення. Його урочистим завершальним акордом стало традиційне свято «Гордість і надія гімназії», яке відбулося 11 вересня 2020 року.

Цього дня наш освітній заклад вшановував учнів, які показали високий рівень знань на міському та обласному етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, стали переможцями наукових, творчих, спортивних конкурсів та змагань; номінантами гімназійного конкурсу  «Учень року».

Усі учасники урочистостей отримали заслужені винагороди: грамоти, дипломи, подяки.

Учні-переможці в традиційних номінаціях: «Учень року», «Олімпієць року», «Спортсмен року», «Відкриття року», «Активіст року», «Творча особистість року» були нагороджені кубками та цінними подарунками від випускника школи Будаєва П.В., постійного спонсора, який підтримує освітню діяльність школи.

Також завдяки спонсорській підтримці Будаєва П.В. більше ста учасників свята отримали солодкі призи, а вчителі гімназії, учні яких здобули найбільшу кількість дипломів на обласному етапі олімпіад, отримали грошові сертифікати.

Переможцям обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів Новгород-Сіверський міський голова О.А. Бондаренко вручив грошові винагороди.

Попереду – нові відкриття та перемоги! Сподіваємося, свято «Гордість і надія гімназії» традиційно збере нас у дружньому колі й по завершенню цього навчального року.

1234IMG 882b9ed09bc3cdeecd1ef9fc24fdc87b V5678