Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

16 травня в нашому місті відбулося виїзне засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання під головуванням керівника апарату, заступника голови облдержадміністрації Наталії Романової.

Новгород-Сіверська гімназія №1 зустрічала освітян з 8 північних районів Чернігівської області.
Гостей урочисто вітали керівники та учні, які розповіли про досягнення свого навчального закладу.
335Загалом на учасників семінару-практикуму «Виховання патріотичних цінностей – пріоритетне завдання виховної роботи сучасного навчального закладу» чекала насичена програма: педагоги обмінювалися досвідом роботи з патріотичного виховання в своїх навчальних закладах, старшокласники взяли участь в уроках мужності, які провели матері загиблих героїв війни на Сході України. Колектив гімназії взяв участь у виставці "Система роботи національно-патріотичного виховання міста Новгород-Сіверського та району".

5Делегати самоврядування гімназії і координаційна рада обмінялися думками щодо форм і методів виховання патріотизму у підростаючого покоління.
2Після зустрічі з учнівським активом міста, відбулось покладання квітів до Пам’ятного знаку учасникам АТО.

Членами сімей загиблих учасників антитерористичної операції на Сході України спільно з Наталією Романовою, керівництвом міста та району, учнями були посаджені пагонці молодих дубків на знак пам’яті та поваги до загиблих воїнів.
7

На завершення на місцевому стадіоні відбувся патріотичний флеш-моб за участю представників обласної ради шкільного самоврядування та учнів міських шкіл, які продемонстрували Державний Герб України та педагогів, які розгорнули кількаметровий імпровізований Державний Прапор України.
88

Олена Соронович - заступник начальника управління освіти і науки Чернігівської ОДА:
"Новгород-Сіверський район, як і місто Новгород-Сіверський має змогу продемонструвати ті свої напрацювання, показати і продемонструвати форми і методи виховної роботи з патріотичного виховання. І, власне кажучи, ті заходи, які відвідують члени координаційної ради в рамках перебування підтверджують нас всіх в тому, що робота проводиться значна".9а