Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

З 16 по 20 березня в нашій гімназії проходив тиждень фізики, інформатики та астрономії. Завданням тижня було підвищити інтерес учнів до навчальної діяльності, розвиток творчої фантазії; логічного мислення; вміння орієнтуватися в інформаційному просторі; формування обов'язковості, відповідальності, креативності.

Протягом тижня відбулися наступні заходи:

Конкурс для 11-класників. Виготовлення буклетів «Безпечний інтернет».01Цікаві 5-ти хвилинки з інформатики для 2-4 класів організували вчителі Півнюк Ю.М, Максиміхіна С.В.

Учні різних класів приймали участь у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з інформатики, яка створює оптимальні мотиваційні умови для вивчення предметної дисципліни усіма учнями з будь-яким рівнем знань.  02Вчитель астрономії Осадча В.М. провела для учнів 5-6 класів цікаві зустрічі «Погляд в небо. Я і Космос».03У гімназії відбулася виставка «Науково-технічний прогрес. Стрибок у 100 років». Виставка дуже зацікавила гімназистів ХХІ ст. експонатами з ХХ ст. Вони змогли не лише побачити, а й доторкнутися до «інформаційної техніки» минулого сторіччя.0404Для учнів 7-8 класів з фізики проводилися цікаві вікторини «Електрична гра» та «Фізичний брейн-ринг».

Для всіх бажаючих під час перерв був організований перегляд пізнавальних анімаційних роликів «Цікава наука».05У 9-А класі вчителі Максиміхіна С.В., Бельдяга О.І. провели інтегрований урок «Фізика + інформатика», на якому учні  застосовували табличний процесор Мicrosoft Ехсеl для дослідження руху тіла, кинутого горизонтально та під кутом до горизонту06У 10-х класах вчитель Сова Л.В. організувала зустріч учнів з фізичними дослідами «Будьмо знайомі, пані Фізика».

Вчителі Півнюк Ю. М., Подоляко М.М. провели вікторину з інформатики для учнів 10-х класів.07Діти показали гарні знання, вміння та зацікавленість предметом, навички та творчі здібності. Отже, шкільне життя дітей цього тижня було цікавим та насиченим і запам’ятається надовго.