Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

ДП “Новгород-Сіверське лісове господарство”  просить Вас в рамках Акції “Майбутнє лісу у твоїх руках” допомогти в проведенні конкурсу дитячого твору та малюнку за темою “Людина та ліс”. До участі  запрошуються:

До конкурсу на кращий малюнок  учні молодших класів (1-4 класів). На конкурс подаються малюнки форматом А-4. Малюнки виконані на папері іншого формату, не розглядатимуться. Приймаються роботи виконані фарбами або олівцями. При оцінюванні робіт враховується вміння викладення теми, художнє виконання, оригінальність ідеї. Окремо на аркуші необхідно вказати: назву малюнка, прізвище та ім`я автора, вік, школа та клас і домашню адресу з телефоном.

До конкурсу на кращий твір  учні 5-8 класів. На конкурс подаються роботи виключно на аркушах формату А-4.  Об`єм твору не повинен перевищувати 3-х сторінок. Роботи, написані на папері інших форматів, виконані на комп`ютері, значно більшого об`єму, в т.ч. за рахунок можливого художнього оформлення, не розглядатимуться. В першу чергу враховуватиметься розуміння авторами вагомості значення лісів для збереження життя на планеті. Твір може містити власні погляди на збереження та відтворення лісів, проблеми пов`язані з лісами нашої країни та можливі, на думку автора, шляхи їх вирішення. На титульному аркуші необхідно вказати: назву твору, прізвище та ім`я автора, вік, школа та клас і домашню адресу з телефоном.