Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
Вже давно відомо, що вивчення іноземної мови - процес складний та багатогранний, але завжди цікавий і необхідний. Саме англійська мова є чудовим засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною мовою потребує системності, терпіння, творчого підходу, зацікавленості.

 Тиждень англійської мови традиційно проводиться в гімназії в середині лютого. Для маленьких школяриків вчителями англійської мови проведено тематичні уроки до Дня Святого Валентина. Діти залюбки вдосконалювали свої англомовні навички, проявляли свої творчі здібності під час створення «валентинок» зі своїми першими освідченнями, виготовлення аплікацій, малюнків, стіннівок.

Не залишив байдужими нікого урок- вікторина «Мандрівка в країну Щастя», метою якого було підвищення мотивації серед учнів до вивчення англійської мови, розвивати інтерес до творчості, логічного мислення та пам’яті.
Учні четвертого класу проявили свої знання, вміння, кмітливість та ерудицію у вікторині «Funny English» («Весела англійська»). Усі переможці та активні учасники були нагородженні сертифікатами.
Командний дух охопив восьмикласників під час вікторини "Around Great Britain". Шості класи мали змогу поглибити свої знання у брейн-рингу «Who knows English well".
 
Під час вивчення іноземних мов ми знайомимося з традиціями і звичаями інших народів, переконуємося у неповторності власної української культури. Учні 6 - 8 класів уявно подорожували англомовними країнами, виконували тестові завдання на перевірку отриманих знань, проявляли свої знання, вміння, кмітливість і ерудицію у вікторина на краще знання традицій Великобританії.
 
Для старшокласників гімназії у рамках тематичного тижня було проведено пізнавально-розважальний захід «Поговоримо про кохання». Учні дізнавалися про походження традиції святкування Дня Святого Валентина, висловлювали свою думку про свято, декламували вірші про кохання, співали, вчилися красиво освідчуватися в почуттях, виконували тестові завдання на закріплення знань з іноземної мови.
 
123456781114151617182122232526