Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
Учнівська команда “Молодь in UA” продовжує реалізацію молодіжного проєкту в рамках програми UPSHIFT!
Тож цього суботнього дня діти мали можливість завітати на неймовірно захоплюючий творчий майстерклас з розпису екосумок, проведений керівником художньої студії “Палітра” Тетяною Канторіз.
Екосумки вже давно стали не лише екологічним та зручним, а й модним аксесуаром. Процес розпису екосумок захоплюючий, а готові роботи стають просто ексклюзивними).
 
Кожен учень, хто завітав до творчої майстерні, зміг відчути себе сьогодні справжнім творцем! Теми для творчості хлопці та дівчата обирали найрізноманітніші: від простих силуетів до зображень героїв улюблених мультиків, квітів, машин і навіть цілих пейзажів.
 
Створена власноруч сумка приноситиме радість довгий час, адже спеціальні акрилові фарби довгий час залишатимуться яскравими і не змиватимуться. Що ще треба, щоб потішити себе і подбати про екологію, зменшивши використання поліетиленових пакетів? Шопінг з розписаною екосумкою - це індивідуальність, екологічність, стиль!
 
Ця публікація була створена в межах програми UPSHIFT, яку в Чернігівській області реалізує команда “Молодь in UA” за підтримки ЮНІСЕФ та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку КfW. ЇЇ зміст є відповідальністю програми UPSHIFT та необов”язково відображає позицію ЮНІСЕФ, Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини та німецького державного банку розвитку КfW.
 
 
 
123456789101112131415171921222324252627282930