Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
Учнівською командою “Молодь in UA” Новгород-Сіверського ліцею №1 у межах програми UPSHIFT продовжено діяльність Клубу ораторського мистецтва.
 
Цього разу старшокласники Новгород-Сіверського ліцею №1 взяли участь у освітній грі “Лайфхаки з української мови”, проведеній учителем-методистом з української мови Ларисою Олександрівною Костенко.

 Командна мовознавча гра – це чудовий спосіб зацікавити учнів та надати корисні поради (лайфхаки) у вивченні української мови, виробити навички успішної мовленнєвої комунікації, публічної промови, а для одинадцятикласників - можливість успішної підготовки до складання МНТ!

 
Ця публікація була створена в межах програми UPSHIFT, яку в Чернігівській області реалізує команда “Молодь in UA” за підтримки ЮНІСЕФ та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку КfW. ЇЇ зміст є відповідальністю програми UPSHIFT та необов”язково відображає позицію ЮНІСЕФ, Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини та німецького державного банку розвитку КfW.
 
1233а4jpg56jpg77а88а910 211 212