Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Лідерами команди олімпійців стали Владислав і Руслан Кривенки, учні 9 класу. На рахунку Владислава І місце з біології та І з правознавства (дипломи І ступеня), 3 місце з української мови, 4 місце з хімії (дипломи ІІ ступеня), 6 місце з географії (диплом ІІІ ступеня). У Руслана – І місце з біології (диплом І ступеня), 2 місце з географії, 6 з правознавства (дипломи ІІ ступеня), 5 місце з хімії  (диплом ІІІ ступеня).

Високих результатів досягли наші одинадцятикласники, які є досвідченими гравцями олімпіад: Горбонос Олег посів 2 місце з фізики, 3 місце з математики (дипломи ІІ ступеня), 6 місце з астрономії (диплом ІІІ ступеня); Гусак Станіслав – 2 місце з інформаційних технологій (диплом ІІ ступеня), дипломи ІІІ ступеня з англійської мови та географії. Ворушило Олександр – 3 місце з історії (диплом ІІ ступеня). Дипломи ІІІ ступеня здобули Гришаєнко Нікіта з математики та інформатики, Шамрицька Ганна з біології та правознавства, Гаркавий Кирило з англійської мови, Дударь Олександр з хімії.

Міцні позиції в інтелектуальних змаганнях зайняли наші десятикласники та дев’ятикласники. Пономарчук Євгеній здобув 3 місце з фізики, 5 місце з математики (дипломи ІІ ступеня), диплом ІІІ ступеня з астрономії. Дипломи ІІІ ступеня у Подоляко Варвари з української мови і літератури та астрономії, у Скакуна Кирила з фізики та математики, у Марущенко Ярослава з інформатики, у Смоляка Данила з географії, у Овсюка Павла з математики, у Пехотної Поліни, Гульок Ірини з правознавства, у Марус Марини, Дударь Анни з англійської мови.

Безперечно успішним стало відкриття олімпійського сезону для наших наймолодших учасників – учнів 8 класу. Яскраво розпочав свій олімпійський старт Бельдяга Назар, який посів 3 місце з фізики, 4 місце з хімії, 5 місце з математики (дипломи ІІ ступеня). Костир Нікіта вийшов на 2 місце з хімії (диплом ІІ ступеня), на 4 місці Москаленко Михайло з інформатики (дипломи ІІІ ступеня).

IMG 01