Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

У рамках Тижня відбулись зустрічі учнів 4-6 класів з інспекторами сектору реагування патрульної поліції Новгород-Сіверського ВП Макаровим Я., Лавицьким С., Моісеєнко О. У шкільній бібліотеці працювала виставка «Про безпеку пам’ятай». У гімназії було оформлено стенд «Безпека на дорозі – безпека життя». По класах відбулися різноманітні виховні заходи – вікторини, квести, конкурси, відеоуроки, а саме: учні 1-2 класів відвідали театралізовану виставу «Пригоди Ніндзяго», на якій в ігровій формі разом із героями вивчали правила дорожнього руху; у 3-Б класі була проведена вікторина з правил дорожнього руху «Навчи героя казки», у 3-А – тренінг «Безпека руху пішоходів». У 4-А класі пройшла гра-квест «Знавці дорожнього руху», учні 4-В і 4-Б класу взяли участь у рольовій грі «Безпека руху». Для групи продовженого дня була проведена інтерактивна гра «Хто такий дорожній знак?». Для учнів 7-10 класів було проведено інформування «Небезпечні та безпечні місця переходу вулиць нашого міста», «Свідомий пішохід», «Пам’ятай про небезпеку на дорозі».

Вчитель основ здоров’я Ковальчук Л.М. для учнів 11 класів провела практичні навчання домедичної допомоги постраждалим внаслідок ДТП.

Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

010101010101010101010101010101010101010101