Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Лідери учнівського самоврядування "Острів Скарбів" на чолі з педагогом-координатором Ільющенко О.М. провели для учнів п’ятих класів комунікативну гру, спрямовану на адаптацію та згуртування дітей у новостворених класних колективах, розвиток талантів та здібностей; ознайомили з історією, традиціями та символікою рідного освітнього закладу.

Юні гімназисти презентували свої класні колективи, брали участь у вікторинах, конкурсах, демонстрували свою ерудицію та таланти. Щирі слова підтримки дарували учням класні керівники: Сігута С.О., Ковальчук Л.М., Іванова І.М.

І ось довгоочікувана мить: лідерів 5-А, 5-Б та 5-В класів урочисто прийнято до лав Ради капітанів, а всі маленькі гімназисти урочисто дали обіцянку гарно навчатися, розвивати таланти та здібності, зберігати та примножувати гімназійні традиції, бути активними, завзятими, ініціативними.

Пишаємося, що маємо таке чудове поповнення нашої великої шкільної родини! Бажаємо п’ятикласникам успіхів, завзяття, міцних знань, чудових вражень, легкого та впевненого курсування по Океану цікавого гімназійного життя!

01020304050607080910111213141516171819202122