Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

23 жовтня 2019 року в Новгород-Сіверській гімназії №1 в рамках міського педагогічного семінару проведено комунікативну гру для першокласників нової української школи "Подорож країною Барвінковою", підготовлену педагогом-організатором Ільющенко О.М., лідерами учнівського самоврядування «Острів скарбів» та вихованцями хореографічної студії «Танцювальний квартал» (керівник – Шкалаберда Ю.А.).

Наймолодші учні навчального закладу разом з класоводами Холодило О.М., Воробйовою Н.К., Білозор О.А. зробили перші важливі кроки на шляху до учнівського самоврядування, приєднавшись до гімназійного дитячого об'єднання «Країна Барвінкова» та довели, що кожен клас – це справжні однодумці, друзі.

Метою комунікативної гри є згуртування та всебічний розвиток дітей, адже відтепер вони спільно йтимуть до будь-якої мети, навчатимуться за новою дванадцятирічною програмою, вчитимуться працювати в команді, розвиватимуть свої таланти та набуватимуть всіх компетентностей, необхідних у майбутньому для кожної успішної людини.

Хай щастить вам, першокласники! Бажаємо вам успіхів!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1