Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Сьогодні в Новгород-Сіверській гімназії №1 відбулася святкова церемонія відкриття гімназійної галереї «Гордість і надія гімназії», що вшановуватиме учнів та випускників, які є переможцями та призерами міського, обласного, всеукраїнського етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, мають високі досягнення в інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсах та змаганнях.

Кожен учень, завдяки своїй наполегливості, старанності, активності, може увійти до сузір'я кращих учнів та залишити своє ім'я в цій галереї, здобувши перемогу в номінаціях: «Учень року», «Олімпієць року», «Спортсмен року», «Активіст року», «Творча особистість року», «Відкриття року».

Всі ці перемоги можливі завдяки підтримці наставників та педагогів, які взяли на свої плечі непростий обов'язок – ростити обдарованість. Тож на церемонії відкриття нової гімназійної галереї, проведеної лідерами учнівського самоврядування, лунали вірші, пісні, слова подяки вчителям та батькам.

Колектив гімназії вдячний соціальному педагогу гімназії ВІКТОРУ БАЛАБКУ – активній та ініціативній людині, яка започаткувала та доклала максимум зусиль для створення цієї нової гімназійної галереї.

Також висловлюємо щиру подяку директору ПП «Аграрні інвестиції» ОЛЕКСІЮ КАЛИТІ, приватним підприємцям нашого міста: ОЛЕКСАНДРУ ЧЕРНЯКУ, АНАТОЛІЮ М’ЯЧИНУ, ЄВГЕНУ В’ЯЗОВИКУ, ОЛЕКСАНДРУ СІРОМУ, СЕРГІЮ КОВАЛЬОВУ, ОЛЕКСАНДРУ КОВАЛЬОВУ, ВІКТОРУ ГЛУЩЕНКУ, ЮРІЮ ФЕДЯЮ, які підтримали цей чудовий гімназійний освітній проєкт і надали для його реалізації фінансову підтримку.

Сподіваємося, свято «Гордість і надія гімназії» традиційно збере гімназійну спільноту в дружньому колі наприкінці навчального року, й на цій галереї засяють нові імена переможців!

01020304050607