Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Протягом 2021-2023 років учнівське самоврядування ліцею разом з педагогами реалізує освітній проєкт: “Європейські цінності - основи квітучого майбутнього України”. З неймовірною цікавістю ми популяризуємо знання про Європу, відкриваємо для себе європейські цінності, знайомимося з культурою, мовою, спортом, традиціями та історією народів Європи.

Організація годин спілкувань та тренінгів на європейську тематику, змагання, спільний перегляд фільмів, магія творчості, участь у святкуванні Дня Європи, спілкування з однолітками за кордоном, вивчення європейських мов - дають нам нові знання та навички, дарують мегакруту можливість ставати “кращою версією себе”,  цінувати свободу, верховенство права, рівність, демократію, гідність та  права людини.

Саме ці важливі європейські  цінності захищають задля нас на передовій наші мужні українські воїни.  Сьогодні  кожен з нас - творець майбутнього рідної країни. Ниточка до ниточки - і на полотні долі українського народу розквіте духовність і добробут рідної країни у складі Європейської спільноти!!!!