Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

26 січня в нашій гімназії відбувся традиційний Вечір зустрічі випускників, на який завітали випускники різних поколінь, ветерани педагогічної праці, учні, вчителі, гості. З привітальними словами та розповіддю про сучасне життя гімназії звернулася до гостей директор гімназії В.П.Мокрякова.

Учасники вокального гуртка та хореографічної студії гімназії, а також наймолодші випускники гімназії 2017 року Анастасія Гончаренко, Аліна Гурманчук, Світлана Гавриленко, Юлія Бондаренко, Анна Корицька, Шамрицька Вікторія, Тетяна Литвяк та Дар’я Крот подарували чудові творчі композиції. Теплими спогадами про навчання в гімназії поділилася випускниця Анна Корицька.

Пишаємося, що багато випускників зараз працюють педагогами в рідному навчальному закладі. В цей святковий вечір вони показали всім присутнім свої творчі виступи та щирі побажання успіху та добра. Гарячі вдячні оплески лунали на знак пошани ветеранам педагогічної праці, від імені яких виступила О.В.Дворська, подарувавши випускникам, учням та колегам пісенні дарунки.

Дякуємо всім учасникам та гостям свята за неймовірні, позитивні, хвилюючі емоції та чекаємо наступних зустрічей!!!

01 01 01 01 01 01 01 01 01 001 001 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01