Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

У рамках Всеукраїнського масштабного проекту Київського національного університету культури і мистецтв «Абітурієнт  – 2019» цієї п'ятниці з метою профорієнтації на День відкритих дверей було запрошено групу одинадцятикласників закладів загальної середньої освіти нашого міста та району, до складу якої увійшло сім майбутніх випускників Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б.Майстренка.

Креативні групи факультетів на чолі з викладачами влаштували для молоді незабутнє знайомство з університетом, цікаву екскурсію творчими майстернями, розповіли про умови вступу, надали цінні поради щодо вибору майбутньої професії.

Абітурієнти довідались, що навчання студентів проходить у сучасних навчальних аудиторіях та інноваційних фахових лабораторіях, оснащених новітнім мультимедійним обладнанням, на 10-ти факультетах: міжнародних відносин, зв’язків з громадськістю і журналістики, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, кіно і телебачення, хореографічного мистецтва, дизайну і реклами, івент-менеджменту, фешн та шоу-бізнесу, сценічного мистецтва, інформаційної політики і кібербезпеки, музичного мистецтва.

Професорсько-викладацький колектив Університету культури – це досвідчені професіонали-практики, успішні й відомі особистості. Серед них: Михайло Поплавський, Ахтем Сеітаблаєв, Роман Безсмертний, Богдан Бенюк, Олег Винник, Остап Ступка, Дмитро Ступка, Володимир Горянський, Стас Жирков, Олександр Лещенко, Раду Поклітару, Володимир Мойсеєнко, Костянтин Грубич, Григорій Чапкіс, Наталія Могилевська, Наталія Бучинська та багато інших.

Виняткову увагу абітурієнти зосередили на тому, що виш здійснює активну співпрацю із провідними закладами вищої освіти Польщі, Італії, Англії, Франції, Німеччини та інших країн світу. Таким чином, уже з другого курсу молодь проходить практику у міжнародних компаніях і установах Європи з можливістю подальшого працевлаштування.

Відвідавши Українсько-польський центр культури і мови, майбутні випускники дізналися, що в університеті діє програма «Подвійний диплом», де, закінчивши бакалаврат, студент отримує одразу два дипломи – український та європейський.

По-справжньому мотиваційним моментом Дня відкритих дверей для молоді стала зустріч із ректором Університету Михайлом Поплавським. Він поділився з абітурієнтами корисними порадами, мотиваційними настановами та розповів про Всеукраїнський конкурс, за підсумками якого 20 переможців будуть навчатись у виші безкоштовно.

«Будьте енергійними, демонструйте свою унікальність, крокуйте з оптимізмом у майбутнє і реалізуйте свій український гонор!Станьте популярними, успішними, а найголовніше – щасливими!» – побажав майбутнім випускникам Михайло Поплавський.

01010101