Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
З метою пропаганди олімпійського руху, заохочення дітей та молоді займатись фізичною культурою та спортом, жити за олімпійськими цінностями – дружби, досконалості та взаємоповаги в Новгород-Сіверській гімназії №1 відбулася зустріч учнів із зірковою біатлоністкою, першою заступницею голови Відділення НОК України в Чернігівській області, заслуженим майстром спорту України з біатлону, багаторазовою чемпіонкою та призеркою чемпіонатів світу та Європи Ніною Лемеш.
 
Також у заході взяли участь соціальний педагог гімназії, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, тренер-викладач вищої категорії з боксу Віктор Балабко та вихованці Клубу боксу "Лідер": майстер спорту України з боксу, триразова чемпіонка України, переможниця Кубку України Валерія Єрошенко та майстер спорту України з боксу, член національної збірної команди України, багаторазовий призер чемпіонатів та Кубку України Андрій Тимошенко.
 
На олімпійському уроці Ніна Петрівна Лемеш розповідала старшокласникам про свій олімпійський шлях, про цінності, які виховує в людині спорт; побажала успіхів та перемог, вірити в себе та йти до своєї мети. «Найголовніше – залишатися здоровим. Коли людина здорова, вона може себе реалізувати в будь-якому напрямку».
 
Завершилася зустріч врученням учасникам заходу подарунків від Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області та фотографуванням на згадку.
 
Дякуємо за цікавий урок, який надихає та мотивує дітей до успіху та здорового способу життя!
 
0102030405
006