Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Стихли останні акорди шкільного вальсу, полетіли в небо білосніжні кульки мрій, отримано свідоцтва про повну загальну середню освіту та заслужені медалі й грамоти; попереду – вступ до омріяних вузів, перші кроки в дорослий світ.

Бажаємо випускникам втілити всі свої плани, йти вперед і вірити в свої сили. Удачі, натхнення, впевненості, реалізації себе в усіх сферах життя!

Щиро вдячні батькам та випускникам 11-а, 11-б та 11-в класів за пам’ятні подарунки рідній гімназії – старовинному освітньому закладу, що знову запросить восени на навчання нових маленьких школяриків. Адже школа – це дитинство; школа – цікаве освітнє середовище; школа – це дружба, спілкування, перші перемоги та перший життєвий досвід. Школа – це світ мудрості, світ безмежних знань. І хай так буде завжди!

01020304050708091011121314151617

 

Найкращі заслуговують на визнання! Сьогодні на центральній площі Новгорода-Сіверського вітали випускників шкіл. Слова подяки батькам і вчителям, добрі настанови юнакам і дівчатам, які цього вечора просто чарівні. Ну, а від мене випускникам, що отримали найвищі бали за результатами ЗНО, грошові заохочення. Розправлених крил вам, дорога юнь! Будьте і далі найкращими! Ставайте провідними фахівцями у справах, що стануть вашим життям! 

Сергій Федорович Сергієнко

01