Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
Час летить так швидко... Здається, наче вчора випускники кружляли у ніжному прощальному вальсі на шкільному подвір»ї, а сьогодні вони є студентами престижних вузів та з захопленням розповідають про студенський ритм життя.
 
Напередодні зимових канікул студентки Київського університету імені Бориса Гринченка ШУРИГА МАРІЯ та МОГИЛЬНА АНАСТАСІЯ завітали до рідної гімназії з профорієнтаційною мотиваційною бесідою для старшокласників, що мала назву «Що б я хотіла знати в свої 16?»
 
Після цікавого спілкування студентки поділилися враженнями: «Ми згадали себе в 11 класі; згадали, які питання, побоювання та сумніви стояли перед нами. Перебуваючи із старшокласниками «на одній хвилі», під час зустрічі ми змогли відповісти на всі питання, що турбують школярів у такий важливий період їхнього життя, поділились своїм досвідом. Відчувалося, що наші поради максимально заряджають майбутніх випускників мотивацією навчатися та ніколи не опускати руки. Нашою метою було розповісти старшокласникам про навички, без яких не обійдеться жоден сучасний студент. Наголосили також на момент важливості Soft Skills у нашому житті, як їх використовувати. Особливу увагу приділили таким скілам, як вміння презентувати, виступати та комунікувати з людьми, адже у 21 столітті це є невід'ємною складовою успіху. Ми віримо в сподіваємося, що після нашої зустрічі кожен зробив свої висновки, які обов'язково допоможуть визначитись з майбутньою професією, вступом в омріяний виш. Дякуємо всім старшокласникам та вчителям за теплу та приємну зустріч!»
3 n22 n