Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Команда «Перлина мистецтва», за підтримки «Star Fest» та Sveriges Television (Шведська громадська телекомпанія) провела творчий марафон ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ. Це нове свято відмічалося 28-го липня. Учні гімназії зі своїми керівниками із задоволенням долучилися до цього патріотичного дійства, присвяченого важливому дню в сучасній Українській Історії, бо ми знаємо історію і знаємо правду, ми є Людьми, більш ніж з тисячолітньою історією державотворення.

Переможцями конкурсу у номінації «Художнє читання» стали: Софія Камко І місце, поезія Соломії Українець «Йшла до Бога Україна»; Анна Кулак ІІ місце, поезія Павла Тичини «Я утверждаюсь» (керівник Олена Олексієнко; Іван Голован І місце, поезія Тараса Шевченка «Садок вишневий коло хати»(керівник Інна Половець).

         Перше місце у номінації «Вокал» за виконання пісні «Не твоя війна» отримала Любов Пінчук (керівник Максим Меньшиков).

         У номінації «Образотворче мистецтво» за роботу «Український воїн» І місце виборов Даніїл Підковко. У номінаціі «Фотомистецтво» за роботу «Україночка» Софія Мітченко отримала ІІ місце (керівник Інна Половець). Всі конкурсні роботи віддзеркалювали нашу сутність, історію та традиції.

Цей благодійний марафон направлений на допомогу дітям, які постраждали під час війни в Україні, тому зібрані кошти направлені в фонд допомоги.

1jpg2PNG