Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
Цьогоріч, незважаючи на війну, осінні холоди, відсутність електроенергії та зв"язку, складні умови для життя та навчання, сорок шість учнів 5-11 класів Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б. Майстренка в онлайн-форматі взяли участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерного мислення “Бобер”.
«Бобер» — Міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної грамотності, який проводиться з метою підвищення ІКТ-компетентності дітей, ознайомлення і зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, комп’ютерною технікою та літературою, активізація творчої діяльності вчителів, надання статистичних даних результатів конкурсу для вдосконалення навчальних програм та підручників.
 
Ідея конкурсу виникла в 2003 році під час проведення в США Міжнародної Олімпіади з Інформатики у керівника литовської команди проф. Валентини Дагєне. Там же з’явилась і назва конкурсу. Відомий американський вислів про працьовитих і цілеспрямованих людей – «Busy as a beaver». Тому симпатичний бобер став символом цього турніру.
 
Наші учні доклали всіх зусиль, щоб досягти правильно виконати всі завдання та досягнути успіхів. Чекаємо результатів та бажаємо всім учасникам найвищих досягнень!
 
1n 
2 n