Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

У неділю, 1 жовтня, українці вперше в нову дату відзначають День захисників і захисниць. Також цього дня святкують Покрову Пресвятої Богородиці та День українського козацтва.

З нагоди свята для учнів школи проведено тематичні класні години. Також школярі молодших та середніх класів намалювали малюнки, виготовили обереги. Разом з педагогом-організатором Ільющенко О.М. підготували відеоколаж “Я- українець!”, вшанували пам”ять загиблих покладанням квітів.

Учні 8-Б класу на класній годині разом з класним керівником Сігутою С.О. написали листи, в яких виразили свою надію на мирне щасливе майбутнє України.

П”ятикласники разом з класним керівником Пишко М.М. зібрали каштани на суму 420 грн. і передали кошти міським волонтерам.

Учні 8-В там 10-В класу разом з бібліотекарем Коробко Н.В. та класними керівниками Ковальчук Л.М. та  Штигайло В.В. здійснили екскурсії до краєзнавчого відділу музею-заповідника “Слово о полку Ігоревім”.

Нехай Пресвята Богородиця додасть нам віри в перемогу, захистить наші родини від лиха, підтримає та надихає наших оборонців, збереже їм здоров”я та життя!

 

123jpg4jpg5jpg6jpg7jpg8jpg9jpg10jpg11jpg12jpg13jpg14jpg15jpg16