Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
Команда лідерів учнівського самоврядування “Молодь іn UA” Новгород-Сіверського ліцею №1 продовжує реалізацію молодіжного проєкту за програмою UPSHIFT.
 
Сьогодні був надзвичайно насичений і цікавий день!!! У рамках роботи Клубу ораторського мистецтва учнівська молодь зустрілася з талановитою актрисою Чернігівського академічного драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка АЛЬОНОЮ БРОНИЦЬКОЮ,
відомою за театральними постановками “Попелюшка”, “Чарлі Гордон”, “Ніч перед Різдвом”, “Кайдашева сім”я” тощо.
 
Молодь вчилася володіти своїм голосом і дикцією, здобувала навички комунікації, які допоможуть впевнено виступати перед аудиторією, навчалася говорити перед аудиторією та техніці чіткого та ефективного висловлювання.
 
Кожен учасник зустрічі міг розкрити природу свого голосу, зробити вимову зрозумілішою та чіткішою, навчитися використовувати жестикуляцію, міміку та інші невербальні засоби спілкування, створювати самопрезентацію та впевнено виступати на зустрічах. Далі буде!)
 
Програма UPSHIFT у Київській та Чернігівській областях реалізується ГО “Агенція локальних ініціатив” за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.
 
12345678911131415161718202122232426283132