Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
Наприкінці навчального року команда учнівського самоврядування “Молодь in UA” Новгород-Сіверського ліцею №1 запросила старшокласників на вечір українського кіно - чергову активність в рамках програми UPSHIFT.
 
Молодь переглянула та обговорила повнометражний художній фільм «Чорний ворон», знятий за однойменним романом-бестселером відомого українського письменника Василя Шкляра про одну з найдраматичніших і маловідомих сторінок української історії — запеклу боротьбу українських повстанців проти окупаційної комуністичної влади в 1920-х роках у Холодному Ярі.
 
Завершився вечір відпочинку грою в настільні ігри та чаюванням у дружній затишній атмосфері.
 
Ця публікація була створена в межах програми UPSHIFT, яку в Чернігівській області реалізує команда “Молодь in UA” за підтримки ЮНІСЕФ та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку КfW. ЇЇ зміст є відповідальністю програми UPSHIFT та необов”язково відображає позицію ЮНІСЕФ, Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини та німецького державного банку розвитку КfW.
 
1234678910111213