Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

З метою національно-патріотичного виховання учнівської молоді, виховання дітей і молоді у дусі відданості Батьківщині та українському народові через відродження національних і загальнолюдських духовних та моральних цінностей комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» 30 травня 2024 року в online-режимі проведено ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Відповідно до розробленої програми конкурси стартували на платформі Google Classroom для трьох вікових груп (молодша, середня та старша). За право називатися кращими джурами області у молодшій віковій групі змагалися 10 роїв, у середній – 30, у старшій – 20.

Учасники виконували по 4 залікові конкурси у формі вікторин та інтерактивних завдань (інтелектуальний конкурс «Відун», конкурс з надання долікарської допомоги «Рятівник», туристський конкурс, інтелектуально-творчий конкурс «Пластун»). Крім того, юними джурами було заздалегідь надіслано відеоматеріали до участі у творчо-мистецькому конкурсі «Ватра» за темою «Нескорена Україна» та звіти про роботу роїв за навчальний рік на конкурс «Книга звитяг».

Вітаємо наших "Сіверян" та педагогів, які підготували команду, з успіхом!!! Так тримати!!!

зображення viber 2024 06 12 11 01 33 832