Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
 
 Літо перетнуло екватор, але канікули продовжуються, даруючи дітям не тільки відпочинок, але й нові враження. Днями учні Новгород-Сіверського ліцею №1 разом з учителем основ здоров”я Чмигальовою А.С. завітали на зустріч із працівниками національного природного парку “Деснянсько-Старогутський”.
Пізнавальна екологічна година для школярів нашого міста була присвячена проблемам збереження флори та фауни поліського краю.
 
         Фахівці розповіли, що Деснянсько-Старогутський національний природний парк, розташований у Сумській області, є справжньою перлиною природи. Флора парку представлена різноманітними видами рослин, серед яких є рідкісні та занесені до Червоної книги України. Тут можна побачити соснові, дубові та березові ліси. Фауна парку також неймовірно багата. У лісах мешкають бобри, косулі, вовки, куниці, горностаї, лосі, кабани, лисиці та видри. Особливо вражає різноманіття птахів  – понад 210 видів.
 
      Цей парк є ідеальним місцем для любителів природи, адже він розташований в екологічно чистому регіоні України, далеко від великих міст. Сподіваємося обов”язково відвідати ці чудові місця у мирний час.
 
01235891011