Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Сьогодні весь світ відзначає Всесвітній день ментального здоров’я. Цей день присвячений підвищенню обізнаності щодо важливості ментального здоров’я, нагадування про важливість турботи про свій емоційний стан.

 Роками нам нав’язували думку, що емоції неважливі, треба «тримати себе в руках» і взагалі «зібратися». Часто ми ігноруємо свої почуття, думаючи, що з часом все мине.Але саме постійний стрес, накопичені емоції, невміння їх «проживати» та напруження негативно впливають на наше життя і здоровʼя.
Універсального методу покращення ментального здоров»я не існує, тому важливо просто зупинитися на мить і поставити собі запитання: «Що б допомогло мені краще почуватися?» та почати це робити вже сьогодні.

 У День ментального здоров»я учителями фізичної культури Новгород-Сіверського ліцею №1 Пуригою Т.С. та Чмигальовою А.С. на початку навчальних занять в офлайн та онлан режимах проведено психологічні практики від провідної української психологині Світлани Ройс, ГО “Рух Олександра Педана “ДжуніорС” «Ти як? Руханка сили», а також руханку на покращення ментального здоров»я від Світлани Тарабарової  «Я і ти».

0123456