Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

З метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму у гімназії з дев’ятого по 13 листопада було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху. Вся робота протягом тижня була спрямована на підвищення поінформованості учасників освітнього процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму. 

Класними керівниками було організовано і проведено ряд заходів у режимі онлайн, таких як: Перегляд відеопрезентації «Правила дорожнього руху для дітей» у 5-А класі; «Гра «Ти – пішохід» – прокладання індивідуального маршруту до школи. Обговорення ризиків на дорозі» у 5-Б класі. Учні 5-В класу взяли участь у онлайн виставці малюнків, який проходив під гаслом «Безпека дорожнього руху».

Перегляд онлайн-уроку з безпеки дорожнього руху та перегляд мультфільмів відбулися у 6-х класах.  

Здобувачі освіти 7-А кл. розробляли безпечний маршрут «Моя дорога до школи».

У 7-Б і 7-В класах переглянули відео презентацію «Безпека їзди на велосипеді» та взяли участь у обговоренні про безпеку на дорозi. 

У 8-А класі дискутували з теми «Відповідальність учасників дорожнього руху». 

8-Б, В класи обговорювали Азбуку безпеки на дорозі – історію виникнення правил дорожнього руху, правила дорожньої безпеки, види транспорту, дорожні знаки. 

Класним керівником 9-В кл. було проведене інтерактивне заняття онлайн «Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів».

Здобувачі освіти 9-11 класів здійснили перегляд відеороликів «Права та обов'язки пішоходів», «Безпека на дорозі – безпека життя», «Дотримання правил дорожнього руху – обов'язок і водіїв і пішоходів». 

Також у бібліотеці була представлена книжкова виставка «Безпека на дорозі – безпека життя». Метою виставки є формування позитивного ставлення до вимог безпеки в учасників дорожнього руху; обґрунтування важливості дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі задля збереження життя та здоров'я здобувачів освіти. 

01 stas jura2 leonid osypenko3 vlad pavlenko4 vlada ramus5 anna sych6 ivan tuzhik7 vlad bryckez8 ivan duda9 myroslava kirienko10 margaryta mankovska