Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

05 лютого 2018 року учні нашої гімназії  мали честь зустрітися з відомою письменницею, членом конгресу літераторів України – Тетяною Іванівною Пакалюк.

На сьогодні Тетяна Пакалюк – автор 36 книг для дітей, і, як говорить сама Тетяна Іванівна: „Пишу не для того, щоб розважити, а щоб допомогти юним українцям знайти правильні морально-етичні орієнтири в надто заплутаному сучасному світі”. Книги Тетяни Пакалюк навчають добру і співчуттю, порушують серйозні філософські питання про справжні життєві цінності. Серед літературних доробків є декілька книг письменниці, присвячених героям АТО. Ці твори проникнуті патріотизмом, героїзмом та вірою в перемогу.

Презентація дитячих книг пройшла в теплій атмосфері, пронизаній щирістю, відвертістю та доброзичливістю. Учні з цікавістю слухали письменницю, яка з захопленням цитувала уривки зі своїх творів, розповідала про історію їх написання. На згадку авторка подарувала для шкільної бібліотеки декілька книг зі своїм автографом.

Дякуємо Тетяні Пакалюк за цікаву та змістовну зустріч, бажаємо багато нових ідей та можливості їх реалізації, чекаємо на знайомство з новими творами! 01 01 01 01