Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

З 16 по 21 травня 2019 року козацький рій «Сіверяни» Новгород-Сіверської гімназії №1 представляв м. Новгород-Сіверський на ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Упродовж шести днів таборування на базі дитячого табору «Юний турист» (с. Количівка Чернігівського району) переможці І (міського) етапу гри, 38 роїв з усієї області, змагались між собою за першість.

Під час виконання завдань конкурсної програми джури продемонстрували свої знання з історії України періоду національно-визвольних змагань ХХ століття, навички з подолання природних перешкод, вміння орієнтуватися на місцевості, надавати першу долікарську допомогу, влучно стріляти тощо.

Незабутніми для учасників обласного етапу гри стали зустрічі з бійцями батальйону Національної гвардії, прикордонниками Чернігівського загону Державної прикордонної служби України.

Усі рої були гідними перемоги, продемонстрували добру фізичну підготовку, злагоджені командні дії та індивідуальні вміння  та навички. Відповідно до зведеного протоколу підсумкового таборування гри «Сокіл» («Джура») у 2019 рій «Сіверяни»(місто Новгород-Сіверський) посів III місце серед 38 роїв та нагороджений дипломом, кубком та путівками на оздоровлення у таборі «Юний турист» с. Количівка Чернігівського району під час другої профільної зміни з національно-патріотичного виховання обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей Чернігівщини.

Бажаємо джурам нових перемог і досягнень, а головне – миру.

001001001001001001001001