Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Грали в футбол, волейбол, брали участь в учнівському  забігу, малювали на асфальті малюнки про улюблені види спорту, знайомилися з історією олімпійського руху – безліч цікавих справ здійснювали щодня учні гімназії №1 ім. Б.Майстренка під час проведення в гімназії Олімпійського тижня, в підготовці  та організації  якого взяли участь вчителі фізичної культури, керівники спортивних гуртків та клубів, педагог-організатор та  лідери учнівського самоврядування.

З нагоди Дня фізичної культури і спорту, 12 вересня 2019 року, кращі спортсмени гімназії та інших освітніх закладів міста взяли участь у святі, яке відбулося на міському стадіоні. Цього дня юні спортсмени, які досягли найбільших висот на спортивному Олімпі, були нагороджені грамотами, подяками та заохочувальними стипендіями. Крім того, вихованці туристичного гуртка «Вертикаль» нашої гімназії отримали  від відділу освіти, молоді та спорту чудовий дарунок для свого розвитку – спеціалізовані карабіни для альпінізму, міцні мотузки та троси, спальні мішки.

Сподіваємося, фізична культура та здоровий спосіб життя  завжди будуть у пріоритеті та  відіграватимуть важливу роль у житті кожної людини. Адже спорт – територія успіху, здоров'я та краси!

11111111111111111111111111