Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

21 жовтня 2019 р. в приміщенні бібліотеки гімназії відбулась екскурсія для учнів 1-В класу (класний керівник Білозор О.А.) під назвою «Казковий світ бібліотеки», яку підготувала та провела бібліотекар Жаворонкіна В.О.

Мета екскурсії: ознайомити дітей з бібліотекою, її значенням, правилами користування, різноманітністю книг, залучити учнів до читання, виховувати любов до книги і бережливого ставлення до неї.

Маленьких читачів зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів. Новенькими палітурками вони посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ казок, пригод і мандрів. Книг тут, звісно, не бракує – оповідання, енциклопедії, довідники, хрестоматії. Бібліотекар зазначила, що книжечка в житті кожної людини має величезне значення. І, якщо діти хочуть дружити з нею, – необхідно поважати, берегти її, тоді вона розповість багато цікавого.

Першокласники жваво цікавилися новинками дитячої літератури, уважно слухали розповіді бібліотекаря, відгадували загадки, відповідали на запитання вікторини: “Подорож сторінками казок”.

Наостанок учні пообіцяли стати активними читачами, справжніми друзями книги та бібліотеки.

01010101