Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
Тривожність, відчуття страху, схильність до агресії, втрата сну тощо - це, мабуть, в умовах війни, стан чи не кожної людини. Відчути себе, розповісти про свої занепокоєння, звернутися за психологічною допомогою – правильно, адже підтримка психічного здоров’я є такою ж важливою, як і фізичного.
 
Тренінгові заняття “Стресостійкість для молоді”, проведені для школярів Новгород-Сіверського ліцею №1 учителем основ здоров”я Сігутою Світланою Олександрівною, були спрямовані на опанування навичками відслідковувати та розуміти власні емоції, відрізняти норму від проблемного стану, шукати доступні ресурси для емоційної підтримки.
 
Під час занять восьмикласники практикували тілесні техніки, шукали ресурси протистояти стресам, використовували сучасні види арттехнік. Це все є важливим, щоб не втратити себе. Обізнаність дітей у цьому напрямку дає можливість утримувати баланс і перебувати у ресурсному стані. Погодьтеся, що кожен з нас у цей складний час має бути стійким, непереможним, справжнім “генератором” світла, стійкості та любові.)
 
12345678910