Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
Молодь — це майбутнє
Молодь — творить зміни
Молодь — надихає нас працювати
 
       Команда старшокласників “Молодь in UA” Новгород-Сіверського ліцею №1 у складі Горбонос Олександри, Мельник Дарини, Приходька Кирила, Сильченко Уляни та Синяка Віталія разом з педагогом-організатором Ільющенко Оксаною Миколаївною нещодавно повернулися з чотириденного молодіжного буткемпу, який відбувся вже вчетверте за навчальною програмою UPSHIFT у м. Чернігів.
 
      Навчання у молодіжному навчальному таборі, в якому взяли участь 10 команд з Чернігівської області, — це не тільки про реалізацію проєктів, побудову стратегії, розв'язання проблем, що існують у громадах. Буткемп — це про творчість та генерування нових ідей!
 
      Четверту хвилю навчань від UPSHIFT завершено. Це було цікаво, повчально та незабутньо! Молодь навчалася роботі в команді, працювала над створенням власного соціально важливого проєкту, а також мала можливість отримати ресурси та поради досвідчених менторів для втілення своїх ідей у реальність.
 
       Програма UPSHIFT у Київській та Чернігівській областях реалізується ГО “Агенція локальних ініціатив” за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.
 
123456789101112131415