Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Завершився основний етап проєкту «Д.І.М. - Діти. Ігри. Майбутнє.», в якому брала участь команда Новгород-Сіверського ліцею №1 (вчитель-координатор проєкту Пурига Тетяна Сергіївна).

Проєкт «Д.І.М.» був створений для підтримки та розвитку рухливого дозвілля в укритті для дітей на прифронтових територіях. У рамках проєкту освітяни мали пройти онлайн-навчання й отримати інструменти щодо того, як організовувати спортивні заходи в своїй громаді, самостійно залучати ресурси та створювати справжнє свято для учнів навіть за стриманих умов.

Організатори проєкту отримати понад  200 заявок від вчителів на відбірковому етапі, 108 з них пройшли онлайн-навчання та супровід з експертами, 52 – виконали усі умови. Серед усіх учасників журі обрало 16 переможців з 8 прифронтових областей.  

Пишаємося, що серед переможців - і Новгород-Сіверського ліцею №1, де у рамках проєкту організовано креативний фестиваль творчості і рухових активностей “Сміливість має два кольори”!!!

У подарунок за перемогу навчальний заклад отримав сучасний спортивний інвентар, щоб запроваджувати ще більше спортивних ігор та корисних розваг і ділитися досвідом зі своїми колегами у громаді та області.

зображення viber 2024 04 11 18 09 55 475зображення viber 2024 04 11 18 10 16 022