Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Вихідні наші учні провели цікаво та творчо! У межах молодіжного проєкту UPSHIFT команда учнівського самоврядування “Молодь in UA” запросила молодь на майстерклас з батику, проведений керівником художньої студії ліцею “Палітра” Тетяною КАНТОРІЗ.

Батик - ручний розпис по тканині. Для отримання чітких меж на стику фарб використовується спеціальний закріплювач.

Юні художники отримали уявлення про техніку розпису тканини, ознайомилися з історією та особливостями цього давнього мистецтва; оволодіти навичками роботи з інструментами та матеріалами, що використовуються при розпису тканини; опанувати  методи, принципи і технічні прийоми роботи в техніці "батик".

Кожен учасник мав можливість проявити свою фантазію та поринути у чарівний фантастичний світ творчості, отримавши від заняття незабутні враження!

 

Ця публікація була створена в межах програми UPSHIFT, яку в Чернігівській області реалізує команда “Молодь in UA” за підтримки ЮНІСЕФ та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку КfW. ЇЇ зміст є відповідальністю програми UPSHIFT та необов”язково відображає позицію ЮНІСЕФ, Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини та німецького державного банку розвитку КfW.

123456789101112jpg131415161718192021222324