Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
Ми живемо в час війни. Час, коли поряд безліч важких негативних емоцій, насилля.
Безперечно, події, які відбуваються довкола нас, є травмуючими, особливо для підлітків. Тому надзвичайно актуальним є проведення для школярів тренінгових занять, у ході яких діти можуть знаходити для себе таку важливу психологічну підтримку.

 

Практичним психологом Новгород-Сіверської гімназії №1 Тетяною Могильною для учнів 10 класу в рамках Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства” проведено заняття, під час якого діти обговорювали, як вони переживають та реагують на стрес під час війни; міркували про те, як боротися з панікою та тривогою, як подолати стан апатії, не відчувати себе жертвою, псиологічно відновлюватися і виходити з травмуючих ситуацій більш сильною особистістю.
 
Учні отримали від фахівця практичні поради, як захистити своє психічне здоров”я, як посилити здатність пережити почуття смутку і болю, як навчитися глибше відчувати себе та інших, як знаходити радість у кожному дні життя, розуміти справжні цінності.
 
Підтримуймо один одного. Це так важливо! Синергія нашої взаємопідтримки допоможе подолати всі складнощі життя і зустріти нашу перемогу сильнішими, витривалими, нездоланними!
 
Стрес війнаn