Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
З нагоди 10-ї річниці Дня Гідності та Свободи в Новгород-Сіверському ліцеї №1 в режимі онлайн відбулися тематичні години.
У початковій школі для маленьких ліцеїстів 2-Б класу класовод Ігнатова К.В. підготувала цікаві ребуси про Україну. Також малюки грали в гру “Гідні вчинки”, малювали асоціативний кущ "Україна", визначали риси гідної людини й говорили про те, що варто робити, щоб бути гідним громадянином своєї держави.
 
Шестикласники разом із класними керівниками Максиміхіною С.В. та Півнюк Ю.М. завітали на патріотичну годину спілкування "Вільні творять свободу".
Завідуюча краєзнавчим відділом музею-заповідника "Слово о полку Ігоревім" Приход С.М. ознайомила учнів з подіями Євромайдану та Революції Гідності. Учасники заходу вшанували пам'ять Героїв, які ціною власного життя відстоювали європейський вектор розвитку України й право бути вільними в незалежній державі.
 
Щирі роздуми дітей, перегляд тематичних відео та фото зробили спілкування змістовним, емоційним, надихнули вірою в те, що Україна обов'язково вистоїть у всіх випробуваннях і матиме гідне, щасливе, вільне європейське майбутнє!
 
1345678910