Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
Читати художню літературу не обов’язково. Як не обовʼязково смачно їсти, зустрічатися з друзями, гратися з собакою, обіймати коханих, дарувати подарунки на свята. Усі насолоди в житті не обов’язкові. Але життя без них буде не тим.

Читання гарної книги - це саме насолода. Насолода переживати досвід, який ніколи не матимеш. Насолода відвідувати світи, яких не існує. Насолода знаходити ще один пазл до своєї картини світу. І навіть, коли книжка “не заходить” - це насолода дізнатись більше про себе й свої смаки. Не відмовляйте собі у цій насолоді. Розвивайте свою особистість, збагачуйте свій духовний світ!
 
Днями в Україні проходив Національний тиждень читання, метою якого є залучення українців до читання, купівлі та дарування книжок, відвідування бібліотек.
У рамках тематичного тижня в Новгород-Сіверському ліцеї №1 для юних читачів 3-Б класу (класовод Лавицька І.К.) завідувачкою бібліотеки Коробко Н.В. проведено вікторину " Розумники та розумниці".
Учасники команд під час гри жваво спілкувалися, відповідали на питання вікторини, демонстрували свої знання з літератури. Такі заходи спонукають дітей до читання творів різних жанрів, творчого мислення, пізнання нового.
 
1234567