Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

У Новгород-Сіверському ліцеї №1 створено простір розвитку та підтримки дітей віком від 5 до 17 років “Чарівний куточок”.

Цей простір функціонує у рамках проєкту «Забезпечення доступу до послуг захисту та грошової допомоги для дітей групи ризику в Чернігівській та Харківській областях», що реалізується спільно з Fondazione Terre des Hommes Italia (TDH Italy) за фінансової підтримки Управління з координації гуманітарних справ (OCHA).

Для дошкільнят та школярів педагогами проводяться цікаві заняття, які сприяють їх всебічному розвитку:

-  арт-терапія: малювання, ліплення, творчі заняття, які допомагають дітям висловити свої емоції через мистецтво та знайти внутрішню гармонію.

- психологія: спеціальні заняття з психології допомагають краще зрозуміти себе та навколишній світ, навчають розуміти свої емоції , розвивають навички спілкування. Крім цього, діти та батьки можуть отримати безкоштовну консультаціюї психолога;

- розвиток: діти залучаються до програми, спрямованої на всебічний розвиток, набуття навичок роботи в команді, лідерства та соціальної адаптації.

Усі ці активності  дарують відвідувачам “Чарівного куточку” незабутні враження, нові знання та навички, допомагають знайти друзів та змістовно та захоплюєче провести вільний час.

123456789101112