Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
До Дня хліба та Міжнародного дня кухаря і кулінара учні 4-В класу Новгород-Сіверської ліцею №1 разом з класним керівником Меньшиковою С.М. відвідали місцеву пекарню «Наш пекар», де мали змогу побачити процес виготовлення випічки на власні очі.
 
Діти з великою цікавістю спостерігали за всіма етапами - від замішування тіста до випікання ароматних булочок та хліба. Маленькі відвідувачі з великим захопленням взяли участь у майстер-класі, де мали змогу власноруч попрацювати з тістом і створити свою випічку.
 
По завершенню екскурсії, школярики насолоджувались чаєм та свіжоспеченими смаколиками, які з любов'ю приготували працівники пекарні. Теплий хліб, хрумкі та ніжні булочки - все це викликало захоплення у дітей.
 
Ми висловлюємо щиру подяку керівнику підприємства Ірині Вікторівні Тригуб та всім працівникам пекарні «Наш пекар» за гостинний прийом і чудову можливість познайомити дітей з мистецтвом випічки. Кожен мешканець нашого міста, завітавши до вас, зможе насолодитись цими кулінарними шедеврами , які просто спокушають ароматом і смаком.
 
Дякуємо за теплу атмосферу, цікаву екскурсію та незабутні враження!
 

20241019 10275320241019 104126изображение viber 2024 10 19 12 10 24 955