Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
Інспектор ювенальної превенції Новгород-Сіверського райвідділу поліції Христина Іваненко поспілкувалася з учнями Новгород-Сіверського ліцею №1 на тему профілактики правопорушень у підлітковому середовищі, акцентувавши увагу на неприпустимості будь-яких дій на користь країни-агресора.
Працівник поліції роз’яснила дітям, за якими сценаріями останнім часом діють ворожі спецслужби заради залучення дітей і молоді до реалізації своїх терористичних намірів, наголосивши, що участь у таких діях матиме дуже серйозні наслідки для шукачів «легкого заробітку». Також вона розповіла, як розпізнати ворожі спроби маніпулювати співрозмовником у соцмережах чи месенджерах та кого повідомляти у першу чергу при отриманні підступних пропозицій.
 
Крім того, у ході зустрічі з ліцеїстами Христина Іваненко висвітлила теми протидії булінгу, неприпустимості вживання алкогольних, тютюнових та наркотичних виробів, аспектах настання адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх, а також правилах безпечної поведінки в школі та поза її межами.
 
зображення viber 2024 10 24 00 01 21 564зображення viber 2024 10 24 00 01 23 252