Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

З давніх-давен відома проста істина: зуміти відчути біль нужденних як власний, простягнути руку тим, хто опинився в скруті, страждає від хвороби чи  потребує душевної розради, можуть тільки люди з добрим, чуйним серцем. Тож не забуваймо, що ми – люди. Хай повняться наші серця добром!!!

Побачивши в новинах ТСН інформацію про те, що 4-річному Тимофійчику Зленку з Чернігова встановлено страшний діагноз: гострий лімфобластний лейкоз і хлопчик потребує термінової пересадки кісткового мозку за кордоном, козацький рій "Сіверяни" організував збір коштів на рятування життя дитини. Зібрані під час благочинної акції кошти в сумі 1174 грн. було переказано на рахунок батька хлопчика. Щиро сподіваємося, що наш благочинний внесок допоможе маленькому Тимофійчику одужати.

Зленко

Доброту, милосердя та розуміння проявила гімназійна родина також до долі маленької Ангеліни Шелухіної, учениці 2 класу початкової ланки нашої гімназії – дівчинки, яка внаслідок хвороби позбавлена можливості ходити. Родина потребує коштів на операцію, що дасть шанс дитині повернутися  до повноцінного життя і  вже незабаром сидіти за партою поряд з однокласниками.

За ініціативи практичного психолога Т.А.Могильної та вчителя Н.Л.Шморгун, за підтримки міської ради, педагогічного, учнівського та батьківського колективу гімназії, було проведено благодійний концерт, під час якого на сцені рідного навчального закладу відбулося незабутнє цікаве дійство: музично-розважальна шоу-програма з казковими персонажами та клоунами, шоу мильних бульбашок, зустріч з героями улюблених мультфільмів, театральна постановка, пісні юних талановитих вокалістів, хореографічні композиції гімназійної студії «Танцювальний квартал». Зібрані під час акції кошти в сумі 7014 грн. передані родині з побажаннями швидкого одужання маленької Ангелінки.

1111