Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
  Напередодні Дня міста в Новгород-Сіверському ліцеї №1 створено новий освітній простір “Молодь in UA”.

Надзвичайно важливим є те, щоб в сучасному освітньому закладі учні мали можливість не тільки здобувати якісні знання, але й можливість реалізовувати свої творчі, інтелектуальні, спортивні здібності, розвивати лідерські якості, робити шкільне життя цікавим та змістовним.

З цією метою в ліцеї діє художня студія “Палітра”, хореографічна студія “Танцювальний квартал”, гурток з волейболу, гурток “STEAM”, а також працює учнівське самоврядування.

Цьогоріч завдяки ідеям вихованців художньої студії “Палітра”, який очолює талановита художниця Тетяна Канторіз, учням та педагогам вдалося реалізувати творчий проєкт щодо оновлення інтер"єру центру учнівського самоврядування.

Молодіжний простір як активний майданчик популяризації європейських цінностей

Протягом 2021-2023 років учнівське самоврядування ліцею разом з педагогами реалізує освітній проєкт: “Європейські цінності - основи квітучого майбутнього України”. З неймовірною цікавістю ми популяризуємо знання про Європу, відкриваємо для себе європейські цінності, знайомимося з культурою, мовою, спортом, традиціями та історією народів Європи.

Зібрані дітьми 6 тисяч гривень будуть передані на потреби ЗСУ
Щедрівками та піснями привітали учні та педагоги Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б. Майстренка колективи установ та організацій нашого міста

Трішки святкового ДИВА і щирої творчості
Новорічні святкові ранки подарували дітям яскраві промінчики радості

Шкільний творчий онлайн-конкурс для п"ятикласників «Новорічна феєрія”
Впевнено можна сказати, що в нашій гімназії навчаються дуже розумні й талановиті діти. І до того ж - ініціативні. Маленькі п”ятикласники на загальношкільній учнівській конференції ініціювали проведення конкурсу талантів для учнів п”ятих класів.
Тож з метою підтримки дитячих талантів, виявлення юних дарувань напередодні Нового року ми вирішили провести шкільний онлайн-конкурс «Новорічна феєрія”, що пройшов у декількох номінаціях.

З Днем гімназії!
1 грудня ми відзначаємо День гімназії.
 
Щиро дякуємо всім, хто підтримує рідну школу, прагне ії розвитку та процвітання!

День учнівського самоврядування
Щороку 1 грудня в нашій гімназії відзначається День учнівського самоврядування.
Сьогодні традиційно відбулася конференція лідерів учнівського самоврядування за участі капітани класів.

Участь у Всеукраїнському благодійному освітньому проєкті “Flowers4school“
Наша гімназія нещодавно подала заявку й узяла участь у Всеукраїнському благодійному освітньому проєкті “Flowers4school“, який спрямований на озеленення українських шкіл квітами.

Тематичний захід «Діалог поколінь» з нагоди Дня Гідності на Свободи»
«Що для мене ГІДНІСТЬ і СВОБОДА?» - це питання ставили собі представники молодіжної ради, які 21 листопада взяли участь у тематичному заході «Діалог поколінь» з нагоди Дня Гідності на Свободи».

Патріотичне дійство на підтримку наших захисників
ГІДНІСТЬ і прагнення СВОБОДИ - це основні цінності нашого народу!
 
На підтримку морального духу воїнів, які хоробро боронять рідну землю від загарбників, учні Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б. Майстренка за сприяння інспекторів ювенальної превенції долучилися до патріотичного дійства: спільно з іншими громадами Чернігівщини написали на синьо-жовтому українському прапорі мотивуючі слова підтримки та найкращі побажання для наших захисників.