Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu
Яскравими перемогами розпочали 2019 рік вихованці Клубу боксу «ЛІДЕР» Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б.Майстренка, відзначившись блискучим результатом на офіційних стартах у новому році.

29-31 січня у м. Чернігові пройшов чемпіонат Чернігівської області з боксу серед усіх вікових груп, який був відбірковим до формування збірних команд області для участі в чемпіонатах України 2019 року. Новгород-Сіверський, як і завжди, був представлений вихованцями Клубу боксу «Лідер», які займають перші позиції в українському боксі не лише на території України, а й за її межами. Протягом трьох днів у спортивному комплексі «Хімік» відбувалися яскраві й безкомпромісні поєдинки, в яких наші вихованці показали стовідсотковий результат – 10 представників «ЛІДЕРа», які взяли участь у чемпіонаті Чернігівської області, завоювали 10 перших місць. А найкращим боксером чемпіонату з новгород-сіверської команди був визнаний юніор Віктор Могильний!

А тим часом, інший новгород-сіверський боксер Андрій Тимошенко – майстер спорту, член Національної збірної України з боксу серед чоловіків, взяв участь у навчально-тренувальному зборі збірної команди України, який проходив у період з 14 по 31 січня у м. Коломиї і був підготовчим до всеукраїнських і міжнародних турнірів серед чоловіків. Андрій вже багато років є візитною карткою Чернігівського і українського боксу і, незабаром, 11-17 лютого, візьме участь у Всеукраїнському турнірі з боксу серед чоловіків-еліти у м. Кривому Розі.
Тож нехай вдалим і переможним стане 2019 рік для Новгород-Сіверського боксу!

01